Duurzaam wonen? Ga voor tegels!

Vind je duurzaamheid belangrijk? Dan wil je vast ook de juiste keuzes maken als het gaat om de inrichting van je huis. Stel jezelf de volgende vraag bij het kiezen van de juiste vloer: “Welk vloeroppervlak gaat het langst mee en geleidt warmte het best?” Juist ja, tegels!

Duurzaam en sterk keramiek

Duurzaam wonen? Ga voor tegels!

De keramische tegel is het soort natuurproduct wat -werkelijk waar- overal in huis toepasbaar is. Tegels zijn niet alleen makkelijk in onderhoud, ze gaan ook lang mee, zijn oersterk, onverslijtbaar en zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming. Hoezo? Steen is een topgeleider voor warmte. Met je blote voeten over de verwarmde vloer lopen -als je net wakker wordt- creëert een instant knus gevoel in huis. Daarnaast voelt je vloer juist heerlijk koel in de zomer: heerlijk comfortabel!

Makkelijk in onderhoud

Duurzaam wonen? Ga voor tegels!

Daarnaast zijn keramische tegels makkelijk schoon te houden, een doekje erover en ze zijn weer schoon. Heel hygiënisch dus. En tegels zijn krasvast, kleurvast en in vele kleuren en formaten verkrijgbaar. Bovendien zijn tegels modern met eigentijdse dessins en overal te verwerken.

vtwonen tegels by Douglas & Jones

De vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones geven je huis in één klap een bijzondere uitstraling: mooi, strak, modern en sfeervol, met oneindig veel keus. Niet alleen voor de woonkamer of badkamer, maar ook in de keuken of zelfs de slaapkamer. In allerlei formaten, structuren, kleuren en dessins. En zelfs voor de buitenruimte is er volop keus!

Duostone-hormigon-binnenbuiten    Douchetegel Mold

Net even anders…

Nieuw in deze bijzondere collectie is de serie Mold. Een robuuste betonserie met een karaktervolle look om vier tinten. Ook verkrijgbaar in Mold Timber, een betontegel met een subtiele houtprint voor een stijlvolle twist. En helemaal bijzonder: de bijpassende douchetegel, een grootformaat tegel & compleet drainsysteem ineen. Voor een stoere, strakke badkamer waar je écht tot rust kan komen.

Ook voor buiten

Buitentegels Duostone

Heb jij een balkon, patio of fantastisch terras waar tegels voor de perfecte aanvulling zorgen? De collectie met vtwonen buitentegels bestaat, naast bijna 20 uni kleuren in 2 formaten, ook uit hoogwaardige design tegels met spannende mix & match opties. Duurzaam, robuust, oersterk en makkelijk te onderhouden. Een goed voorbeeld van zeer duurzame tegels zijn de met awards bekroonde duostone tegels. Dit zijn vloertegels supersterk verlijmd op een speciale onderlaag van SERAFOAM®, ze zijn licht en zo sterk als steen. En omdat ze niet in de specie of lijm hoeven worden verwerkt kun je ze heel eenvoudig ook weer ergens anders (her)gebruiken. Duurzaam dus!

Laat je inspireren

Keuze genoeg, maar voor zowel binnen als buiten kun je vast wel wat inspiratie en tips gebruiken. Check daarom vtwonentegels.nl en vtwonenbuitentegels.nl voor alle tips en weetjes om zelf aan de slag te gaan!

Speak Your Mind

*