Groene badkamer

De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor een hele ‘veilige’ badkamer als het gaat om kleurgebruik. Vijftig tinten grijs in combinatie met wit of zwart is het meest populair. Maar voor wie wel durft te kiezen voor kleur zijn er voldoende mogelijkheden. Tegels zijn namelijk verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. En dan is er voor elke kleur afzonderlijk ook nog weer keuze uit vele verschillende tinten. Terre d’Azur laat hier een kleine collectie groene tegels uit haar assortiment zien.

Groene badkamer

Waarom een groene badkamer?

Waarom zou je kiezen voor een groene badkamer? Omdat groen een harmonische, rustgevende kleur is. Dat is toch precies wat je in jouw badkamer wilt? Jouw badkamer moet een plek zijn waar je je heerlijk kunt terugtrekken om een frisse start te maken van de dag. Of juist te ontspannen na een lange dag. In een groene oase is het heerlijk opladen.

Groene badkamer

Kies voor groene tegels in verschillende tinten of combineer groen met room, grijs of beige. Speel met verschillende formaten, met of zonder dessin. En tot slot: zet ook eens een plant in je groene badkamer!

Meer informatie: Terre d’Azur

Speak Your Mind

*