In de stijl van vtwonen… woonstijl Basic

vtwonen staat voor een unieke, veelzijdige mix van verschillende smaken. Stijlen die – ook als je ze met elkaar mixt – je huis tot een thuis maken. Zeven in totaal. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van deze woonstijlen.

Zoals de woonstijl Basic. Juist omdat een huis waar je je écht thuis voelt begint bij de basis. Veel hout, naturel, grijs, zwart en wit: juist waar vtwonen zo bekend mee en goed in is. Alles even eerlijk, puur en eigenzinnig. Een sfeer die tijdloos en persoonlijk is.

Woonstijl Basic

Woonstijl Basic

De kracht van deze woonstijl Basic zit hem juist in het combineren en het maken van een persoonlijke mix. Kies voor rechte lijnen en frisse uni kleuren, gecombineerd met strepen of grafische prints voor een speels effect. Deze stijl leent zich ook uitstekend voor het maken van combinatie, mix bijvoorbeeld designklassiekers met romantische of juist industriële accessoires. Of kies je voor beton(-look) met zachte stoffen banken en linnen gordijnen. Less is more; kies voor een paar opvallende accenten in je interieur. Zo creëer je in een handomdraai een persoonlijk en karaktervol interieur.

Woonstijl Basic

Vtwonen tegels by Douglas & Jones

De perfecte basis voor deze woonstijl leg je met de vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kies op de vloer bijvoorbeeld voor de natuurgetrouwe houtstructuren van de serie Marwood of de betonlooktegels van de serie Loft. Deze geven je huis in één klap een fris en rustig karakter. Maak op de wand een speelse eyecatcher met de glanzende serie Mediterranea of Square. Deze tegels in mooie basis tinten en verschillende formaten, voor de typische no-nonsense –basic- stijl.

En vergeet de talloze DIY-mogelijkheden niet! Denk aan betegelde werkbladen, zwevende wandplanken geaccentueerd met tegels. Ook een lambrisering die vanuit de vloer doorloopt doet het goed! Eventueel afgezet met een rand in de Mediterranea Calpe of Denia.

TGN_WS_basic-vtwt-OA2_B

Meer informatie: vtwonen tegels

Speak Your Mind

*