Metallic tegels zijn hot

In kranen en accessoires zijn kleuren als goud en brons geen uitzondering meer. Nu zijn deze kleuren ook doorgedrongen tot de wereld van de tegels. Ook metallic tegels zijn hot. Van veel bestaande tegelseries is de collectie inmiddels uitgebreid met varianten met een metallic finish. We zetten er hier een aantal voor je op een rijtje.

Tegelserie Porto Metal

Metallic tegels zijn hot

Erg populair op dit moment zijn Porto Metal tegels op de achterwand bij keukens. Deze stoere, metallic keramische tegels in 10 x 10 cm combineren uitstekend met strak rvs of warm hout. Deze bijzondere tegels zijn leverbaar in nikkel, koper, brons en zwart metallic. Maak voor reiniging en onderhoud, net als bij echt metaal, wel altijd gebruik van zuurvrije producten.

Tegelserie Murcia

Metallic tegels zijn hot

Deze handvorm wandtegel heeft een handzaam formaat: 13 x 13 cm. Murcia is afgewerkt in een matte metaalglazuur in de kleuren nickel en brons.

Tegelserie Terre-Spatula-Metallo

Metallic tegels zijn hot

De serie Terre-Spatula wordt handmatig geglazuurd en twee keer gebakken. Hierdoor ontstaat een uniek product, waarvan er geen twee hetzelfde zijn. Dat geeft deze 10 x 20 cm tegels een hele speciale uitstraling aan de tegelwand. Zoek je geen speciale tegels, maar liever hele speciale tegels, dan zit je met deze serie ook goed. In deze tegelserie zijn namelijk ook drie verschillende metaal uitvoeringen opgenomen met de naam Terr-Spatula-Metallo.

Tegelserie Gerona

Metallic tegels zijn hot

Serie Gerona bestaat uit handvorm tegels in een bijzonder formaat: 30 × 7,5 cm. Met deze afmeting is het mogelijk om bijzondere patronen te leggen waaronder visgraat. Deze tegelserie is verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren waaronder drie metalen: nickel, bronze en koper.

Dubbel hot: Hexagonalen in goud

Metallic tegels zijn hot

Zeskantige tegels -ook wel hexagonale tegels– zijn helemaal hot. Deze moderne tegel geeft een speels effect aan jouw badkamer, toilet of keuken. Het nieuwste van het nieuwste zijn hexagonale tegels in goud. Betegel een wand met deze gouden variant als eyecatcher van de ruimte of combineer met de andere kleuren. Geef een vloer met zwarte hexagonale tegels een beetje sparkle door af en toe een gouden tegel toe te voegen. Ook verkrijgbaar in de metaal kleur nickel.

Meer informatie: Terre d’Azur

Speak Your Mind

*