Tegelleverancier Nibo Stone denkt met je mee

Het dagelijks leven zoals we gewend zijn ligt stil. Het Coronavirus heeft een grote impact, zowel zakelijk als in ons privéleven. We kunnen ons voorstellen dat je de aanschaf van een nieuwe vloer liever even uitstelt uit gezondheidsoverwegingen of de mogelijke financiële gevolgen van COVID-19.

Tegelleverancier Nibo Stone denkt met je mee. Daarom hebben ze de volgende zekerheden voor je bedacht:

Tegelleverancier Nibo Stone denkt met je mee

Bezoek op afspraak met private shopping

De showrooms van Nibo Stone zijn ontzettend ruim en zeer rustig. Met een oppervlakte van 2.600 m2 in Vianen en 2.400 m2 in Venlo kunnen met gemak de RIVM-regels worden gehandhaafd.

Bezoek je toch liever de showroom als er geen andere bezoekers aanwezig zijn? Maak dan een afspraak voor private shopping en de showroom wordt leeg gemaakt, helemaal voor jou alleen.

Tegelleverancier Nibo Stone denkt met je mee    Tegelleverancier Nibo Stone denkt met je mee

Facetime adviesgesprek of online offerte

Wil je wel graag even rondkijken maar wil je liever geen adviesgesprek? Jouw keuze wordt uiteraard gerespecteerd. Heb je toch vragen over een vloer die je gezien hebt? In de showroom liggen formulieren die je in kunt vullen. De medewerkers van Nibo Stone zullen dan contact met je opnemen op een wijze en een tijdstip dat het jou uitkomt!

Kosteloze annulering bij aankoop van een vloer en 15% korting

Heb je de vloer van je dromen gezien maar ben je onzeker over de eventuele financiële gevolgen van het coronavirus op jouw persoonlijke situatie? Je mag kosteloos annuleren en je hoeft geen aanbetaling te doen. Bovendien koop je jouw droomvloer nu met 15% korting.

Tegelleverancier Nibo Stone denkt met je mee

7.500 m2 vloeren uit voorraad met korting tot 35%

Nu tijdelijk gratis thuisbezorgd binnen 2 werkdagen!

Zit je noodgedwongen thuis en ben je aan het klussen geslagen? Dan is dit het moment om een nieuwe vloer uit te zoeken. Nibo Stone heeft ruim 7.500 m2 in zowel natuursteen als keramische vloeren op voorraad. Tijdelijk worden deze vloeren gratis thuisbezorgd, als je wilt al binnen 2 werkdagen.

Je bent dus nog steeds van harte welkom in de showrooms in Venlo en Vianen.

Speak Your Mind

*