Tegels Granito en Porto vormen een mooie combi

Tegels zijn bijzonder geschikt voor gebruik in een vochtige ruimte, dus de perfecte keuze voor een badkamer. In deze badkamer is ervoor gekozen om de wanden tot een hoogte van 1,25 meter te betegelen en de rest te stuken en verven. De eigenaren van deze badkamer hadden dit gezien op vakantie op Sicilië en wilden die vakantiesfeer ook thuis hebben.

Tegels Granito en Porto vormen een mooie combi    Tegels Granito en Porto vormen een mooie combi

Vloertegel Granito

Voor de vloer is gekozen voor tegel Granito van Terre d’Azur. Dit is een 40×40 cm vloertegel samengesteld uit cement en diverse kleuren marmer en natuursteen. Hier is gekozen voor de kleur Roma, de meest kleurrijke variant met verschillende grijstinten van licht tot heel donker, zand- en aardetinten en zelfs groen.

Tegels Granito en Porto vormen een mooie combi

Wandtegel Porto

Op de badkamerwanden zitten neutrale 40×25 cm tegels tot een hoogte van 1,25 meter. De douchehoek is wel tot aan het plafond getegeld. Om het groen van de vloertegel wat meer te benadrukken is de toiletombouw betegeld Porto tegels, eveneens van Terre d’Azur. Deze handgevormde 10×10 cm tegels zijn in vele kleuren verkrijgbaar. In dit geval is gekozen voor de F46, een mooie donkergroene tint.

Tegels Granito en Porto vormen een mooie combi

Meer informatie: Terre d’Azur

Speak Your Mind

*