Tegels voor een vakantiegevoel

De vakanties zitten er alweer op. Door de corona zijn velen van ons thuis of in eigen land gebleven. Gelukkig was het weer goed. Maar nu is de zomer ten einde en voor je het weet zit je weer midden in de waan van alledag. Wat zou het toch fijn zijn als we het vakantiegevoel wat langer vast konden houden. Misschien lukt het door je te omringen met foto’s en souvenirs van eerdere reizen, maar je kunt je natuurlijk ook omringen met prachtige tegels in huis. In de interieurs van vakantiehuizen in Portugal, Spanje en Italië kom je veel decortegels tegen. Dus gebruik die tegels voor een vakantiegevoel in je eigen huis.

Tegels voor een vakantiegevoel Tegels voor een vakantiegevoel Tegels voor een vakantiegevoel Tegels voor een vakantiegevoel

Tegels voor een vakantiegevoelGroene Madelaine

Terre d’Azur importeert prachtige handgevormde tegels uit Spanje met de heerlijke naam Madelaine. Deze keramische tegels hebben een afmeting van 13×13 cm en zijn gemaakt voor de wand, maar kunnen bij lichte belasting ook op de vloer worden gebruik. De serie matte kleuren en decors is uitgebreid met drie groene decortegels en een uni groene tegel. De nieuwe kleuren combineren uitstekend met de uni witte tegel die al in de collectie zat.

Tip

Ook heel mooi: combineer de matte decortegels met glanzende uni’s uit de series Almeria, Alicante en Malaga.

Speak Your Mind

*