Tegels zijn overal in huis welkom

Met vtwonen tegels geef je je huis in één klap een bijzondere uitstraling. Natuurlijk erg praktisch en easy-to-clean, maar ook erg sfeervol en vol karakter. Tegels zijn overal in huis welkom. Niet alleen in de badkamer of keuken, maar ook in de woonkamer of zelfs de slaapkamer.

Mooimakers van Hollandse bodem voor wand of vloer, in allerlei formaten, kleuren en afwerkingen. Van groot tot smal, van ruw tot glad. Stoer retro, industrieel of juist huiselijk warm. Welke woonstijl ook bij je past.

In de keuken…

Maak van je keuken een échte eyecatcher en kies voor een bijzonder accent op de wand. Mix & match diverse formaten, kleuren en dessins naar hartelust. Bijvoorbeeld de series Villa, Mediterranea of Neo. Of kies juist voor een rustigere structuurtegel of motief in één kleur. Zeker in combinatie met een vtwonen tegelvloer wordt je keuken een plaatje om te zien.

Tegels in de woonkamer

In de woonkamer…

Ook in de woonkamer zijn vtwonen tegels by Douglas & Jones meer dan welkom. Kies op de vloer bijvoorbeeld voor een karaktervolle tegel uit de serie Hormigon in combinatie met speelse dessins of voor de natuurgetrouwe houtlookdessins van de serie Marwood. Levendig en warm qua uitstraling, maar met alle voordelen van tegels. Dus makkelijk en nagenoeg onverslijtbaar.

Een bijzonder accent maak je bijvoorbeeld door een schouw te verfraaien met de serie Mediterranea. De glanzende, handgevormde tegels, verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren, zijn een echte blikvanger in je woonkamer.

Tegels om de schouw

In de badkamer…

Of je nu een kleine of royale badkamer hebt, met vtwonen tegels by Douglas & Jones maak je van baden een feestje. Durf ook in de badkamer te mixen en matchen met kleuren en dessins. Of kies juist voor dezelfde tegel van vloer tot wand. Dit gevoel van eenheid geeft je badkamer net even wat extra’s.

… en buiten

Helemaal leuk, met de series Hormigon en Dunes kun je van binnen naar buiten. Betrek zo je terras bij je woonvloer. Hierdoor ontstaat een rustgevend en ruimtelijk effect.

Tegels buiten

Meer informatie: vtwonen tegels

Speak Your Mind

*