Visschub tegels: trendy eyecatcher!

De allernieuwste trend op het gebied van tegels heeft vele namen: visschub tegels, fish scale tegels of zelfs mermaid tegels. Maar het zijn in ieder geval tegels als schubben!

Deze keramische wandtegeltjes zijn geïnspireerd op de handgemaakte Marokkaanse tegeltjes. De handgemaakte Marokkaanse “zelliges” zijn niet helemaal vet- en vochtbestendig. Deze keramische visschub tegeltjes zijn dat wel: ideaal dus voor op de keukenwand of in vochtige ruimtes.

Visschub tegels: trendy eyecatcher!

Trendy eyecatcher

Keramische visschub tegeltjes in mooie kleuren zijn een duidelijke trend voor 2019. Ze worden meestal geplaatst als eyecatcher in de badkamer, het toilet of in de keuken.

Als je een witte visschub tegel gebruikt dan zorgt dat voor wat meer spanning dan op een standaard witte muur, maar ook in andere kleuren komen deze tegels heel mooi tot hun recht.

Visschub tegels: trendy eyecatcher!

Originele ontwerpen te over!

Het is ook heel mooi om in een wand vol met visschub tegeltjes, een band van een andere kleur visschub tegeltjes te maken. Dan krijg je als het ware een lambrisering. Of wissel zelfs af met drie verschillende kleuren!

Visschub tegels: trendy eyecatcher!

Parelmoer

De visschub tegeltjes met een licht parelmoerglans geven een subtiele glinstering aan de wand. Zo lijken het inderdaad een soort zeemeerminnenstaarten.

Visschub wandtegels

Visschub tegels zijn alleen te gebruiken op de wand. Ze voldoen niet aan kwaliteitseisen om door te kunnen gaan als vloertegels. Daar zijn ze niet stevig genoeg voor.

Meer informatie: Lingen Keramiek

Speak Your Mind

*