vtwonen tegels by Douglas & Jones

Met vtwonen tegels by Douglas & Jones leg je de basis voor ieder interieur. Niet alleen omdat ze erg mooi zijn, maar ook juist omdat ze makkelijk in onderhoud en dus easy to clean zijn. Ideaal voor elke ruimte in je huis. De badkamer en keuken, maar ook de woonkamer of juist de slaapkamer!

En zeker in combinatie met energiezuinige vloerverwarming zijn de fraaie tegels heerlijk comfortabel en duurzaam. Tegels zijn namelijk de beste geleider van warmte waardoor met een gering energiegebruik toch een behaaglijke temperatuur in huis kan worden bereikt. Zo heb je gegarandeerd warme voeten in de winter, terwijl de tegels in de zomer juist heerlijk koel aanvoelen.

Mix & Match

vtwonen tegels by Douglas & Jones mix & match

Een tegelcollectie bestaande uit verschillende formaten, kleuren en structuren. Welke woonstijl ook bij je past, met de vtwonen tegels by Douglas & Jones geef je je huis in één klap een bijzondere uitstraling. Nóg leuker, je kunt ze naar hartenlust mixen & matchen.

Kies bijvoorbeeld voor een tegelserie met verschillende dessins. De serie Neo met fraaie, ingetogen ton-sur-ton dessins, maar ook de serie Hormigon heeft vijf bijzondere ton-sur-ton dessins. Of combineer juist verschillende kleurtinten van eenzelfde tegelserie, zoals de glanzende of matte handgevormde tegels van de serie Villa.

Durf te combineren

vtwonen tegels by Douglas & Jones mix & match

Maar ook de tegelseries onderling kun je eindeloos combineren. Met een speelse mix van kleuren, structuren en formaten creëer je in een handomdraai een échte eyecatcher. Zelf ook de kriebels voor iets nieuws in je huis? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden op www.vtwonentegels.nl.

Speak Your Mind

*