Win een barbecue bij Nibo Stone

Het barbecueseizoen is weer volop aan de gang. Lekker met je familie en vrienden buiten genieten van het mooie weer en een lekkere maaltijd, misschien wel op je nieuwe terras met tegels van Nibo Stone! Dat wil toch iedereen? Nibo Stone gunt de bezoekers van de showroom in Vianen een overheerlijke zomer en verloot daarom een large Auplex Kamado Barbecue t.w.v. maar liefst € 499,-!

Win een barbecue bij Nibo Stone

Wat kun je winnen?

Met de Large Kamado heb je in één keer een complete buitenkeuken. Je kunt erop koken, bakken, grillen, stomen, roken, stoven of slowcooking. De barbecue met een doorsnede van 55 cm is gemaakt van hoogwaardig, vuurbestendig keramiek en rvs-onderdelen en is voorzien van een rvs-onderstel met handige wieltjes zodat je hem overal naar toe kunt verplaatsen. Doordat de barbecue van keramiek is gemaakt, houdt deze veel beter de warmte vast dan bijvoorbeeld een stalen barbecue. De Kamado is voorzien van een thermometer waarmee je zeer nauwkeurig de temperatuur kunt controleren. De temperatuur kan oplopen tot wel 400 graden. Zo kun je elk gerecht op perfecte wijze bereiden. En door de dikke keramische wanden en het gesloten systeem blijven gerechten malser en sappiger. Bovendien heb je veel minder houtskool nodig.

Meedoen kan tot en met zaterdag 31 augustus

Wil jij kans maken op de Auplex Kamado Barbecue? Vul dan het kaartje in dat je vindt in de showroom in Vianen en lever het in tussen 1 en 31 augustus. Dan kun je ook meteen een kijkje nemen in de ruime collectie vloer- en terrastegels in natuursteen en keramiek. De verkoopadviseurs staan paraat om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van een goed advies. De trekking zal in september plaatsvinden. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht.

Gewijzigde openingstijden

Kijk wel even op onze website voor de actuele openingstijden, want tijdens onze zomervakantie zijn deze anders dan gebruikelijk. Wil je er zeker van zijn dat de verkoopadviseur ruim de tijd voor je kan nemen voor een maatwerk advies? Maak dan een afspraak.

Speak Your Mind

*