Een warme badkamer wanneer jij dat wilt

Op een warme zomerdag is een koele badkamervloer misschien wel lekker aan je hete voeten, maar op alle overige dagen? Ben jij jouw koude badkamervloer ook zo zat? Wil jij een warme badkamer wanneer jij dat wilt? Overweeg dan eens vloerverwarming van Magnum.

Een warme badkamer wanneer jij dat wilt!

Alleen warm wanneer nodig

Je gebruikt jouw badkamer maar een paar keer per dag. Met de hoge energieprijzen van tegenwoordig is het daarom zonde om je badkamer constant te verwarmen. Magnum vloerverwarming biedt hiervoor de oplossing; het verwarmt je badkamer alleen wanneer jij het nodig hebt, snel en effectief. De nieuwe MAGNUM Remote Control is de meest geavanceerde op de markt en speciaal ontworpen voor ultiem gebruikersgemak.

Een warme badkamer wanneer jij dat wilt!Op afstand bedienbaar

De nieuwe MAGNUM Remote Control slimme WiFi-thermostaat is speciaal ontworpen om het je nog makkelijker te maken. Deze WiFi-thermostaat is zowel intuïtief te bedienen via het ingebouwde touchscreen als op afstand via je smartphone of tablet (iOS en Android). Daarnaast werkt hij samen met de spraakassistenten van Google en Amazon. Hiermee kan de temperatuur hoger of lager worden gezet en de huidige temperatuur van de vloer worden opgevraagd. Alles vanuit je luie stoel of terwijl je nog lekker warm in bed ligt.

Nieuw: vraag het Siri

De MAGNUM Remote Control is nu ook te automatiseren met Siri Shortcuts (Opdrachten). Door middel van je locatie of een zelfgekozen spraakopdracht kun je bijvoorbeeld aangeven dat de thermostaat op een bepaalde temperatuur ingesteld moet worden of de vorstvrij modus activeert bij een lage (lokale) buitentemperatuur. Natuurlijk zit er ook een vakantiemodus op die je kunt laten activeren als je een paar dagen niet thuis bent. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een warme badkamer wanneer jij dat wilt!Slimme energiebesparing

Geen moeilijke berekeningen, deze thermostaat berekent zelf de benodigde opwarmtijd: je hoeft alleen maar in te geven in welke periodes jouw vloer warm moet zijn. Hij leert gaandeweg de ideale opwarmtijd (intelligente functie) en past daar automatisch zijn programma op aan. Dus eenmaal de thermostaat instellen op bijvoorbeeld 23°C om zeven uur ’s ochtends, daarna doet de thermostaat de rest. Hoe slim is dat!

Meer informatie: Mijn Bad in Stijl

Speak Your Mind

*