Elektrisch verwarmen: duurzaam en energiebesparend!

Elektriciteit als bron voor verwarmen is hét alternatief voor de CV-ketel. De woning wordt eenvoudig op een duurzame manier verwarmd. Elektrisch verwarmen heeft vele voordelen. De radiatoren hebben een lange levensduur, zijn veilig, stil én energiezuinig en geven een aangename, gelijkmatige stralingswarmte af. Daarnaast is de installatie eenvoudig. Het aanleggen of verleggen van verwarmingsbuizen is niet noodzakelijk. Als er maar een stroompunt in de buurt is.

Elektrisch verwarmen: duurzaam en energiebesparend!    Elektrisch verwarmen: duurzaam en energiebesparend!

Aansturing met thermostaat

De elektrische radiator wordt, net zoals andere centrale verwarmingssystemen, aangestuurd met een thermostaat. De bediening van deze thermostaat is uiterst gebruiksvriendelijk. Deze is voorzien van de mogelijkheid voor het instellen van een week- of dagprogramma. Ook kun je ervoor kiezen of de thermostaat continue in bedrijf is of slechts voor de duur van twee uur. Een ‘open-raam detectie’, waarbij de radiator automatisch in stand-by gaat, een ‘antivries’-functie en een ECO-functie zorgen voor extra comfort en besparen energie.

Elektrisch verwarmen: duurzaam en energiebesparend!    Elektrisch verwarmen: duurzaam en energiebesparend!    Elektrisch verwarmen: duurzaam en energiebesparend!

Instamat biedt uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot elektrisch en duurzaam verwarmen. Geschikt voor iedere ruimte en elke interieurstijl.

Meer informatie: Instamat

Speak Your Mind

*