Elektrisch verwarmen is hot

Elektrisch verwarmen is hot. Niet voor niets, want elektrische radiatoren hebben een lange levensduur, zijn veilig en stil én geven een aangename en gelijkmatige stralingswarmte af. Daarnaast is de installatie zeer eenvoudig, want de elektrische radiator wordt aangestuurd met een thermostaat. Duurzaam en energiezuinig!

Elektrisch verwarmen is hot

EU wet Ecodesign

Het aanbod elektrische radiatoren van Instamat voldoet aan de EU wet Ecodesign die op 1 januari 2018 van kracht is geworden. Deze wet schrijft voor dat elektrische radiatoren die gebruikt worden als hoofdverwarming, voorzien moeten zijn van een regelsysteem voor een energiezuinige werking. Door de vermindering van het energieverbruik zorgt dit voor een lagere CO2 uitstoot in Europa.

Elektrisch verwarmen is hot

Elektrische vloerverwarming

Ook kun je bij Instamat terecht voor elektrische vloerverwarming. Dit geeft een comfortabel gevoel van warmte in je badkamer of toilet en het is de ideale aanvulling op designradiatoren. De warmte wordt heel geleidelijk verdeeld over de ruimte en de vloer houdt de warmte lang vast. Leverbaar als verwarmingsmat die bestaat uit een dunne verwarmingskabel, welke vast zit op een glasvezelmat. De temperatuur wordt geregeld met een eenvoudige thermostaat.

Meer weten over elektrisch verwarmen? Instamat biedt uitgebreide mogelijkheden, geschikt voor iedere ruimte en elke interieurstijl.

Meer informatie: Instamat

Speak Your Mind

*