Elektrische handdoekwarmers Jay, Square en Arc.

Niets is lekkerder dan jezelf na een warme douche of een verkwikkend bad in te wikkelen in een heerlijke warme handdoek. Dat kan met de energiezuinige, elektrische handdoekwarmers Jay, Square en Arc van Instamat. Er is altijd de beschikking over een warme handdoek of badjas, zonder afhankelijk te zijn van de centrale verwarming. Een hele fijne en luxe aanvulling op het comfort van je badkamer.

Instamat handdoekwarmer Jay.jpeg

JAY EN SQUARE

De Jay is gemaakt van geborsteld of gepolijst roestvast staal en is ook leverbaar in het soft zwart, soft wit en messing. De Square is gemaakt van gepolijst roestvast staal. De aan/uit-knop bevindt zich aan de bovenzijde. Als de handdoekwarmers in bedrijf zijn, brandt er een licht onder de knop. Het verbruik is ongeveer net zo veel als een normale kleine gloeilamp. De warmers hebben een hoogtemaat van 1750mm. Door meerdere warmers naast elkaar te hangen, krijgt de badkamer een extra luxe uitstraling. De warmers kunnen zowel in nieuwe als bestaande badkamers worden gemonteerd.

Instamat handdoekwarmer Square rvs.jpeg
ARC

De elektrische handdoekwarmer Arc is stijlvol en modern vormgegeven en past daardoor bij elke badkamerstijl. Handdoek en badjas worden efficiënt en energiezuinig verwarmd. De Arc heeft een hoogtemaat van 1700mm en is beschikbaar in verschillende ontwerpcombinaties. Leverbaar in wit of zwart achterstuk met voorstuk in wit, zwart, geborsteld of gepolijst aluminium. De aan/uit knop bevindt zich aan de onderzijde. Het led-licht aan de onderzijde, dat naar de vloer is gericht, is een leuke feature die zorgt voor aangenaam licht in het donker.

Instamat handdoekwarmer Arc.jpeg

Voor meer informatie: Instamat

Speak Your Mind

*