Energiebesparende radiator Kermi therm-x2

Milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke trend. Om aan de toenemende vraag naar energiebesparende radiatoren te voldoen, is Instamat een exclusieve samenwerking aangegaan met de Duitse fabrikant Kermi GmbH. Eén van de toonaangevende Europese fabrikanten op het gebied van verwarmingssystemen en marktleider op het vlak van paneelradiatoren in Duitsland.

Sneller opwarmen en energie besparen

Daarmee wordt het assortiment designradiatoren uitgebreid met de therm-x2 energiebesparende radiator Kermi. Deze paneelradiatoren leveren een energiebesparing tot 11% op en een kortere opwarmtijd van 25% ten opzichte van conventionele paneelradiatoren. Tevens combineren de radiatoren een aantrekkelijk, hoogwaardig design met innovatieve technologie en zijn ze verkrijgbaar in vele maten en talrijke trendy kleurvariaties.

Energiebesparende radiator Kermi    Energiebesparende radiator Kermi

Made in Germany

De praktische aansluitmogelijkheden geven de therm-x2 radiatoren flexibiliteit bij de installatie, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Een breed scala van verschillende soorten en maten en de meerdere aansluitmogelijkheden, bieden de perfecte oplossing voor elke ruimte en iedere warmtebehoefte. Alle therm-x2 radiatoren worden in Duitsland geproduceerd.

Meer informatie: Instamat

Speak Your Mind

*