Energiezuinig verwarmen: nu en in de toekomst

Instamat_WereldbolHet verwarmen van je huis is tegenwoordig niet alléén functioneel. Je kunt de radiatoren afstemmen op jouw interieurstijl én persoonlijke smaak! Instamat biedt voor iedere woonruimte en voor elk type verwarmingssysteem een passende radiator.
Naast de traditionele cv-uitvoering zijn de meeste modellen ook leverbaar in een mix- of elektrische uitvoering. Al onze radiatoren worden geproduceerd van recyclebaar staal en aluminium.Onze lakstraten voldoen aan de nieuwste en strenge normen op het gebied van watermanagement, uitstoot en restafval. Daarnaast worden al onze producten stevig verpakt, maar wel met oog voor het milieu door zo weinig mogelijk plastic te gebruiken. Zo doen wij er alles aan ons steentje bij te dragen aan het beschermen van onze aarde.

De mogelijkheden:

Elektrisch verwarmen

Elektrische radiatoren fungeren als aanvulling op elk verwarmingssysteem. Jouw woning wordt eenvoudig en op een duurzame manier verwarmd. Elektrisch verwarmen heeft veel voordelen. De radiatoren hebben een lange levensduur, zijn veilig, stil én energiezuinig en geven een aangename, gelijkmatige stralingswarmte af. Daarnaast is de installatie eenvoudig. Het aanleggen of verleggen van verwarmingsbuizen is niet noodzakelijk. Als er maar een stroompunt in de buurt is.

Badkamer

Badkamerradiatoren zijn er in diverse soorten en maten, voor de kleine én grote badkamer. Van klassiek tot strak vormgeven. De badkamerradiator zorgt voor een aangename temperatuur en kenmerkt zich door de mogelijkheid om je handdoek of badjas te verwarmen. Ook leveren we bijpassende, trendy badkameraccessoires.

Instamat Tubone designradiator

Design

De designradiator is een stijlvolle en tijdloze blikvanger in je interieur. Bij het ontwerp van de radiator is het design leidend; modern of klassiek. Het design varieert van horizontale, verticale, hoekige of ronde buizen tot een volledig vlakke voorkant of een bijzondere vorm. Ook het kleurenpalet is enorm: van matte natuurtinten tot metallic- of knalkleuren en uiteraard tijdloos glanzend of mat wit en zwart. 

Instamat Leden PR Horizontal

Project

De naam zegt het al. Deze radiatoren zijn geschikt voor elk project in huis of kantoor. Van het kleinste kamertje tot een ruime woon- en eetkeuken. De radiatoren kenmerken zich door een hoge capaciteit en een snelle warmteafgifte. Er zijn uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot vormgeving, afmetingen, aansluitmogelijkheden én kleuren. Zo is er voor iedere situatie een oplossing.

Meer info: Instamat

Speak Your Mind

*