Horizontaal of verticaal, de radiator als blikvanger

In het verleden was een radiator vaak een doorn in het oog; niet meer dan een noodzakelijk verwarmingselement. De radiator werd daarom al snel verstopt achter een gordijn of achter de bank. Gelukkig hoeft dat tegenwoordig niet meer. Ontwerpers en kunstenaars creëren prachtige designradiatoren, waarvan je niet eens door hebt dat het een radiator is. Soms zelfs dient de radiator als blikvanger die ook nog warmte afgeeft.

Horizontaal of verticaal, de radiator als blikvanger    Horizontaal of verticaal, de radiator als blikvanger

Horizontaal of verticaal?

Wil je dat de radiator niet te veel ruimte inneemt? Of wil je een smalle muur optimaal benutten? Dan is een verticale radiator een goede keuze. Kies bijvoorbeeld voor de Leden PR of de Blade. Perfect voor zowel moderne als klassieke woonstijlen. Liever een horizontale designradiator? Kies dan voor een echte blikvanger en verwarm de ruimte in stijl met de Serie T of de Teso. 

Horizontaal of verticaal, de radiator als blikvanger    Horizontaal of verticaal, de radiator als blikvanger

Nieuwsgierig? Ontdek de uitgebreide collectie designradiatoren en zie wat er allemaal mogelijk is. Door de ruime variatie aan vormen, materialen, maten en kleuren is er altijd een geschikte radiator voor jouw interieur verkrijgbaar!

Meer informatie: Instamat

Speak Your Mind

*