Instamat introduceert energiebesparende radiatoren

Milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke trend. Om aan de toenemende vraag naar energiebesparende radiatoren te voldoen, is Instamat Warmtetechniek BV een exclusieve samenwerking aangegaan met de Duitse fabrikant Kermi GmbH. Naast het assortiment Instamat designradiatoren bieden zij nu ook de therm-x2 energiebesparende radiatoren van Kermi aan. Deze paneelradiatoren combineren een aantrekkelijk en hoogwaardig design met innovatieve energie-efficiënte technologie. De radiatoren zijn verkrijgbaar in vele maten en talrijke trendy kleurvariaties.

Instamat introduceert energiebesparende radiator

Energiezuinige warmtebronnen

De gepatenteerde x2-technologie is mede ontwikkeld voor lage temperatuur systemen en is dus bij uitstek geschikt voor moderne, energiezuinige warmtebronnen zoals warmtepompen, hr-ketels en thermische zonne-energie. De therm-x2 paneelradiatoren leveren een energiebesparing tot 11% op. Bovendien is de opwarmtijd 25% korter ten opzichte van conventionele paneelradiatoren.

Het gevoel van comfort hangt sterk af van de stralingswarmte van een radiator. Door de gepatenteerde x2-technologie is de gemiddelde oppervlaktetemperatuur van de frontplaat duidelijk hoger. Daarmee geeft de therm-x2 radiator tot 100% meer stralingswarmte af.

Instamat introduceert energiebesparende radiator     Instamat introduceert energiebesparende radiator

De praktische aansluitmogelijkheden geven de therm-x2 radiatoren flexibiliteit bij de installatie, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Een breed scala van verschillende soorten en maten en de meerdere aansluitmogelijkheden, bieden altijd de perfecte oplossing voor elke ruimte en iedere warmtebehoefte. Alle therm-x2 radiatoren worden in Duitsland geproduceerd en voeren met trots het predicaat ‘Made in Germany’.

Meer informatie: Instamat

Speak Your Mind

*