Kermi therm-x2 dé energiebesparende radiator!

Na weken van warmte en droogte is het bijna niet voor te stellen, maar het kan in ons land ook erg koud zijn. En dan weet je weer waarvoor die radiatoren in jouw huis dienen. Je wilt er tenslotte ook warmpjes bij zitten op koude dagen, maar dan wel milieuvriendelijk en energiezuinig. Bijvoorbeeld met Kermi therm-x2 dé energiebesparende radiator.

Kermi therm-x2 dé energiebesparende radiator!

Duits merk

Milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke trend. Om aan de toenemende vraag naar energiebesparende radiatoren te voldoen, is het Nederlandse Instamat een exclusieve samenwerking aangegaan met de Duitse fabrikant Kermi GmbH. Eén van de toonaangevende Europese fabrikanten op het gebied van verwarmingssystemen en marktleider op het vlak van paneelradiatoren in Duitsland.

Kermi therm-x2 dé energiebesparende radiator!   Kermi therm-x2 dé energiebesparende radiator!

Energiebesparende radiator

Naast het bestaande assortiment designradiatoren biedt Instamat nu ook de therm-x2 energiebesparende paneelradiatoren van Kermi aan. Deze radiatoren leveren een energiebesparing tot 11% op en een kortere opwarmtijd van 25% ten opzichte van conventionele paneelradiatoren. Tevens combineren de radiatoren een aantrekkelijk, hoogwaardig design met innovatieve technologie en zijn ze verkrijgbaar in vele maten en talrijke trendy kleurvariaties.

Kermi therm-x2 dé energiebesparende radiator!

De praktische aansluitmogelijkheden geven de therm-x2 radiatoren flexibiliteit bij de installatie, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Een breed scala van verschillende soorten en maten en de meerdere aansluitmogelijkheden, bieden de perfecte oplossing voor elke ruimte en iedere warmtebehoefte.

Meer info: Instamat

Speak Your Mind

*