Nieuw: De Jay in de trendkleur messing!

Jay is een fraaie, minimalistische, elektrische handdoekwarmer voor de exclusieve badkamer. De Jay in de trendkleur messing geeft een luxe uitstraling aan de badkamer. Het warme materiaal is gemakkelijk te combineren met diverse badkamerstijlen!

Nieuw: De Jay in de trendkleur messing!

Slanke handdoekwarmer

De energiezuinige Jay is een elegante accessoire om een handdoek op te hangen. Naast de slanke vormgeving, verwarmt het de handdoeken. Op deze manier is er altijd de beschikking over een warme handdoek of badjas zonder afhankelijk te zijn van de centrale verwarming.

Nieuw: De Jay in de trendkleur messing!    Nieuw: De Jay in de trendkleur messing!

Eigenschappen Jay

De Jay is leverbaar in geborsteld of gepolijst roestvast staal, soft zwart, soft wit en nu ook in de trendkleur messing. De aan/uit-knop met thermostaat bevindt zich aan de bovenzijde. Als de warmer aan staat, brandt er een licht onder de knop. Het toepassen van meerdere radiatoren is geen probleem, aangezien het verbruik ongeveer net zo veel is als een normale gloeilamp. Deze elektrische handdoekwarmer kan zowel in nieuwe als bestaande badkamers worden gemonteerd. Jay is in Nederland exclusief verkrijgbaar via Instamat Warmtetechniek BV

Speak Your Mind

*