Serie T designradiatoren: duurzaam en energiebesparend

Een radiator is tegenwoordig veel meer dan alleen een warmtebron. Het is een product dat sfeer geeft aan jouw badkamer, keuken, hal of woonkamer. Natuurlijk is de uitstraling van de designradiator daarbij erg belangrijk, maar duurzaamheid speelt steeds meer een grote rol.

Serie T designradiatoren

Warm object

De Italiaanse ontwerpers Matteo Thun en Antonio Rodriguez wilden met een enkel stuk aluminium een letterlijk en figuurlijk warm object realiseren. En dat is gelukt. De Serie T bestaat uit vier verschillende uitvoeringen designradiatoren. Deze zijn gemaakt van recyclebaar aluminium met een hoge warmte-overdracht. Daarnaast zijn de radiatoren energiebesparend en duurzaam door de kleine waterinhoud. Een optimale combinatie tussen warmte, functionaliteit en design.

Serie T designradiatoren    Serie T designradiatoren

Serie T designradiatoren in vier varianten

Je hebt in de serie T designradiatoren de keuze uit vier verschillende varianten, waardoor de radiator in elke ruimte van het huis toepasbaar is. Alle types zijn bovendien leverbaar in verschillende lengte- of hoogtematen, in een verticale of horizontale uitvoering en tevens in een elektrische versie. De verticale variant van de Serie T kan worden uitgerust met planken of hangers om handdoeken en badjassen te verwarmen. De horizontale variant wordt zelf een praktische plank, die zowel in woonruimtes als badkamers kan worden gebruikt. Kortom: Verrassend en veelzijdig!

Meer informatie: Serie T van Instamat

Serie T designradiatoren

Speak Your Mind

*