Verwarmende kunst aan de muur

Een radiator met een fraaie strakke vormgeving, die volledig opgaat in het interieur. Verwarmende kunst aan de muur!

 Verwarmende kunst aan de muur Verwarmende kunst aan de muur

Tubone-V

De Tubone-VV bestaat uit een verticale ovale ronde buis. De ronde buis heeft een diameter van 60mm. De Tubone-V kan solo geleverd worden maar het is ook mogelijk meerdere element te koppelen. Zo kun je twee of drie elementen naast elkaar plaatsen of twee elementen achter elkaar. De aansluitingen van de Tubone-V bevinden zich aan de achterzijde van de radiator. Deze hebben een hart op hart maat van 100mm. door toepassing van de standaard meegeleverde verchroomde aansluitset is de aansluiting 50mm indien het leidingwerk uit de muur komt.

 Verwarmende kunst aan de muur
Instamat Tubone-H

Tubone-H

De Tubone-H is exact hetzelfde als Tubone-V alleen dan horizontaal aan de wand geplaatst. Het koppelen van verschillende elementen is mogelijk tot twee elementen achter elkaar of maximaal drie elementen boven elkaar. De aansluitingen bevinden zich altijd achter de radiator, zodat het leidingwerk nauwelijks zichtbaar is. Maar het is ook mogelijk de Tubone-H te verkrijgen met de aansluitingen aan de onderzijde waardoor plaatsing op de grond mogelijk is.

 Verwarmende kunst aan de muur   Verwarmende kunst aan de muur

Tubone in kleur

Standaard wordt deze designradiator geleverd in de kleur sanitair wit (RAL 9016). Uiteraard is levering in een groot aantal RAL en andere speciale kleuren mogelijk. Laat de radiator wegvallen tegen de muur door dezelfde kleur te kiezen of kies voor een contrasterende kleur en laat de Tubone lekker in het oog vallen als verwarmende kunst aan de muur. Het ophangmateriaal wordt meegeleverd in de kleur van de radiator.

Meer informatie: Instamat

Speak Your Mind

*