Vloerverwarming zonder breekwerk

De zomer is voorbij en dat betekent dat we de thermostaat weer omhoog zetten. Een comfortabel huis is immers een warm huis. Het Click & Go klimaatsysteem is misschien wel de meest efficiënte en milieuvriendelijke manier om een ruimte te verwarmen. En met een opbouwhoogte van slechts 12 mm is het tevens het dunste systeem in vloerverwarming ter wereld.

In elke ruimte toepasbaar

Het systeem kan in een handomdraai worden aangelegd en is energiezuinig, ideaal voor bijna elke ruimtelijke toepassing. Alle wanden blijven vrij van radiatoren, waardoor de hele ruimte optimaal gebruikt kan worden. Er hoeft ook niet in muren of vloeren te worden gehakt, wat met name voor monumentale gebouwen een uitkomst is.

Havobol Click&Go klimaatsysteem

Montage zonder stof en lawaai

Click & Go is een zelfdragend droogbouwsysteem, dat zonder stof of lawaai kan worden gemonteerd. Het systeem bestaat uit kunststof elementen, die een onverwoestbare ondergrond vormen. Deze systeemelementen, met daarin een doordacht raster van sleuven, klikken simpel in elkaar, waardoor een compacte en stevige bedding ontstaat. Doordat de flexibele leidingen 8 x 1 mm het raster worden gemonteerd, blijft de opbouwhoogte beperkt tot slechts 12 mm, in plaats van de gebruikelijke 50/70 mm.

Gelijkmatige en efficiënte spreiding van energie

De leidingen volgen een slingerend (meanderend) patroon zodat de energie gelijkmatig over het oppervlak wordt verdeeld. Daardoor is het systeem zeer efficiënt en duurzaam. Zelfs in de winter is een maximale watertemperatuur van 50° Celsius voldoende om het behaaglijk warm te krijgen.

Verhuisbare verwarming

Dankzij de eenvoudige “Click “ montage is Click & Go een ideaal klimaatsysteem. Door de geringe dikte is het overal toepasbaar, met een comfortabele, gelijkmatige temperatuur als resultaat. Doordat het een modulair systeem is, dat niet op de ondergrond wordt vastgelijmd, kan het systeem worden opgepakt en meegenomen naar een volgende woning.

 

Meer informatie: Havobol

 

Comments

 1. Gaarne uitgebreide informatie, w.b. montage/ aansluiting cq vervanging voor radiatoren.

  • Beste Jan,
   Dit vloerverwarmingssysteem is van Havobol. Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen wij je dan ook door naar Havobol.
   Mvg, Secretariaat

   • Weet iemand of Havobol nog bestaat? Ik zou graag contact opnemen met het bedrijf, maar de website van de link werkt niet en het telefoonnummer 0226 321 042 dat ik elders vind is niet (meer) in gebruik.

    • Beste Maurits,
     Helaas, Havobol bestaat niet meer.
     Mvg, secretariaat

Speak Your Mind

*