Warm welkom in de hal

Instamat Tubone-VDe voordeur is het visitekaartje van je huis. Veel bezoek zal via deze deur je huis binnenkomen. Zodra de deur opengaat, sta je in de hal. Door het openen van de voordeur komt er veel kou mee naar binnen. Bied je je bezoek graag een warm welkom in de hal, dan is een radiator voor deze ruimte geen overbodige luxe. Combineer functionaliteit met design en kies bijvoorbeeld voor de Tubone. Een eyecatcher aan de muur!

Designradiator Tubone

Tubone is een radiator met een fraaie, strakke vormgeving, die volledig opgaat in het interieur. De Tubone bestaat uit een ovale ronde buis. De ronde buis heeft een diameter van 60mm. De aansluiting van de Tubone bevinden zich aan de achterzijde van de radiator. Het ophangmateriaal is in de kleur van de radiator. Die kleur is standaard wit, maar Tubone kan in elke RAL-kleur geleverd worden.

Warm welkom in de hal    Instamat Tubone-H

Horizontaal of verticaal

Of je hal nu heel ruim is of heel klein, designradiator Tubone past altijd. Deze radiator is namelijk verkrijgbaar in een horizontale en een verticale versie. De verticale versie neemt weinig ruimte in en past zelfs op het kleinste wandje. De horizontale variant is verkrijgbaar in drie breedtes en kan juist de lengte van een wand benadrukken. Verder is het mogelijk om meerdere elementen te koppelen. Je kunt kiezen voor twee elementen achter elkaar of twee of drie elementen horizontaal boven elkaar of verticaal naast elkaar. Zo krijgt al je bezoek een warm welkom in de hal, hoe groot deze ook is.

Meer informatie: Instamat

Speak Your Mind

*