Zomerse warmte

De temperaturen zijn in Nederland nu dusdanig dat dat kachel niet aan hoeft. Maar niets is veranderlijker dan het weer… Als het kwik weer daalt, willen we de zomerse warmte in huis behouden. Designradiator Blade in de zomerse kleur geel geeft je die warmte, zowel door zijn functioneren als door zijn kleur.

Zomerse warmte

Designtrend

De vloeiende vorm en uitstraling van de BLADE zijn uniek en de vormgeving past helemaal in de huidige industriële designtrend. Ontworpen door de bekende designer Peter Rankin. De BLADE is volledig gemaakt van aluminium, een duurzaam materiaal dat snel warm wordt. En in de zomerse kleur geel is deze radiator ook nog eens een eyecatcher in je badkamer.

Horizontaal of verticaal

De BLADE is verkrijgbaar in een horizontale en verticale uitvoering. De verticale uitvoering kan worden voorzien van een handdoekbeugel, voor heerlijk voorverwarmde handdoeken. De aansluitingen zijn zo geplaatst dat ze uit het zicht worden onttrokken. De wandconsoles zijn in de kleur van de radiator en worden meegeleverd. Is geel niet jouw kleur? Geen probleem, deze radiator is in diverse andere kleuren leverbaar.

Meer informatie: Instamat

Speak Your Mind

*