Schoonloopmatten en droogloopmatten

Een nieuwe vloer kies je met zorg uit. Je wilt er tenslotte lang plezier van hebben. Een goede mat bij de buitendeuren zorgt ervoor dat je nieuwe vloer ook mooi blijft. Lingen Keramiek heeft nu ook schoonloopmatten en droogloopmatten in het assortiment. Hiermee kun je voorkomen dat er krassen op jouw vloer komen door zandkorrels onder schoenen. Dit is vooral aan te raden bij pvc-vloeren, laminaat en houten vloeren. Maar ook voor andere vloeren is een mat een goed idee. Het houdt de vloer langer schoon en netjes.

Schoonloopmatten en droogloopmatten

De meest optimale entreemat

De entreemat wordt idealiter niet los op de vloer gelegd, maar erin door middel van een uitsparing. Als je de mat los op de vloer legt, kan deze gaan schuiven en opkrullen. Ook kan het voorkomen dat de vloer onder de mat niet mee kleurt met de vloer buiten de mat, omdat dit deel niet de invloed van het Uv-licht ondergaat. Als je dan ooit de mat zou willen vervangen voor een kleiner formaat, wordt die verkleuring zichtbaar.

Stop inloopvuil

Schoonloopmatten en droogloopmatten stoppen op een esthetisch verantwoorde manier effectief inloopvuil en inloopvocht. De matten zijn gemaakt van deels gerecyclede nylon schraapgarens. Deze geven een uitstekend borsteleffect zodat vuil en vocht niet verder in de hal verspreid wordt. De vloer zal hierdoor schoner blijven en langer meegaan. Het schoonlooptapijt waarvan deze matten worden gemaakt, wordt ook veel gebruikt in kantoren en winkels en kan wel tot 5 kilo vuil en 6 liter vocht per vierkante meter opnemen zonder dat dit zichtbaar is.

Schoonloopmatten en droogloopmatten

De collectie bestaat uit tien eigentijdse en frisse kleuren, die zo zijn samengesteld dat vuil en vocht niet snel zichtbaar zijn.

Onderhoud entreematten

Je kunt schoonloopmatten en droogloopmatten het beste onderhouden door regelmatig de mat met de borstelstofzuiger te zuigen. Op deze manier wordt het losse vuil uit de pool gezogen.

Meer informatie: Lingen Keramiek

Speak Your Mind

*