Tegels zijn duurzaam en comfortabel

Tegels zijn duurzaam en comfortabelTegels zijn er al sinds de oudheid. En vandaag de dag is er een ongekend aanbod op elk denkbaar gebied qua stijl, kleur, structuur en budget. Keramische tegels zijn perfecte materialen voor je wanden en vloeren in je huis. Natuurlijk de badkamer en de keuken, maar juist ook de woonkamer of zelfs je slaapkamer. Tegels zijn bijzonder eenvoudig in onderhoud, waterdicht, kras-, slijt- en vlekbestendig, erg hygiënisch en tegels zijn duurzaam. In combinatie met energiezuinige vloerverwarming ook nog eens bijzonder comfortabel.

Tegels zijn duurzaam in soorten en maten

Met de geavanceerde maar ook duurzame technieken van vandaag kun je elke stijl in huis krijgen. Mooie glazuren en een enorm kleurenpallet met allerlei dessins. Maar ook natuurgetrouwe materialen zoals hout, beton en allerlei vormen van natuursteen. Niet van echt te onderscheiden en heel gemakkelijk in onderhoud.
Tegels blijven hun oorspronkelijke kleur en structuur houden (dus geen invloed van felle zon of slijtage zoals bijvoorbeeld wel bij houten vloeren) en zijn vaak ook nog eens een stuk voordeliger.

Meer informatie:

Speak Your Mind

*