Visgraatvloer van pvc

Het ziet eruit als hout, het voelt aan als hout, maar deze prachtige visgraatvloer van pvc is níet van hout gemaakt. In de nieuwste pvc-vloeren met houtlook is de structuur in de toplaag zo aangebracht dat hij precies het houtdessin van de filmlaag volgt. Het resultaat: een prachtige en krachtige vloer.

Visgraatparket van pvc

Klassiek patroon

Visgraatverband is een legmethode die al eeuwenoud is en nog steeds is het één van de populairste parketmotieven. Niet gek: elke ruimte krijgt extra allure met zo’n vloer. Door subtiele extra’s aan de vloer toe te voegen of juist weg te laten, past hij in elk interieur.

Een visgraatvloer van pvc voor elk interieur

Houd je van klassiek, dan is de aanvulling van een band en bies precies wat jouw visgraatvloer af maakt. Vind je zo’n band en bies wel charmant, maar net iets te klassiek, denk er dan eens aan deze niet in een contrasterende kleur aan te laten brengen, maar in de kleur van de vloer. Minder aanwezig, maar wél een mooie finishing touch. Heb je gekozen voor een strak en modern interieur? Ook deze kun je perfect combineren met een visgraat. Laat de band en bies weg en je hebt een heel eigentijdse vloer. Wil je nog een stap verder gaan? Kies dan voor de XL-variant met extra grote planken!

Visgraatvloer van pvc

Realistische houtlook

Hoewel veel mensen bij visgraatparket aan de voor de hand liggende eiken vloer zullen denken, is er tegenwoordig ook een prachtige pvc-variant verkrijgbaar. Deze pvc-visgraat vloeren hebben dankzij hun kleuren en patronen een realistische houtlook gekregen, waardoor ze nauwelijks van echt hout zijn te onderscheiden. Bovendien krijgt de toplaag van deze vloeren tijdens de productie een bepaalde structuur: de embossing. Die embossing zorgt ervoor dat de vloer er nog echter uitziet.

Meer informatie: Lingen Keramiek

Speak Your Mind

*