Vrijheid tijdens het koken

De vrijheid van gepassioneerde hobbykoks tijdens het koken, ieder een eigen visie op hun ideale keuken. Wat voor de meeste mensen normaal is, trekken zij in twijfel. In hun keuken is er geen onderscheid tussen werk en vrije tijd, tussen mens en natuur en zelfs niet tussen waarheid en realiteit. Ze willen je graag laten zien hoe zij de traditionele opvattingen over keukenplanning op de proef stellen: met behulp van de afzuigoplossingen van NEFF. Neem bijvoorbeeld de decoratieve wandschouwkap, een afzuigkap waarop je kunt schrijven en je tablet of kookboek kunt zetten. Zo kun je op ooghoogte lezen wat de volgende stap in het recept is, het oppervlak is bovendien beschrijfbaar en magnetisch. Met deze wandschouwkap kies je niet alleen voor een lichtkleur die in het oog springt, maar heb je letterlijk meer ruimte voor creativiteit. En dankzij deze ruimte kun je je kooktalent de vrije loop laten.

NEFF_MCIM02718142_HomeConnect_carousel_hobs-hoods

Geïntegreerde afzuiging 

Een andere afzuigoplossing is de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Deze kan worden geïnstalleerd waar je maar wilt: in een kookeiland of voor het raam, zo ben je niet afhankelijk van plaatsing aan de wand.

NEFF-13226269_CTM_2_cooktop_guide_jpg

Home Connect

De kristalheldere Glass Downdraft is zo goed als onzichtbaar. Onvoorstelbaar krachtig door de GuidedAir technologie die kookgeuren en stoom krachtig afzuigt. De Glass Downdraft vormt een naadloze combinatie met je NEFF-inductiekookplaat en is zowel aan als uit een bescheiden verschijning die tegelijkertijd het juiste wow-effect geeft vanwege het gekleurde lichtframe die je met de Home Connect-app kunt aanpassen naar je stemming.

NEFF-verlichting-CTM.jpeg

 Voor iedere toepassing is er een perfecte afzuigoplossing!

Meer informatie: NEFF

Speak Your Mind

*