Met BOB-in zijn alle snoeren uit het zicht

Het bouwen van een nieuw huis gaat gepaard met veel denkwerk. Je moet goed weten hoeveel ruimtes de woning moet hebben en welke functie die ruimtes gaan krijgen. Afhankelijk van de functie bepaal je namelijk de plaatsing van stopcontacten en lichtpunten. Het is handig om dat vooraf te plannen. Later aanpassen brengt veel gedoe en rommel met zich mee. Tenzij je woning is gebouwd met BOB-in. Met BOB-in zijn alle snoeren uit het zicht.

Het BOB-in-systeem

Met BOB-in zijn alle snoeren uit het zichtMet het BOB-in-systeem ben je klaar voor de toekomst. Zonder zichtbare snoeren kun je overal in jouw woning eenvoudig verschillende (nieuwe) apparaten aansluiten. De draden en snoeren kun je door de slimme plint en kanalen in de muur onzichtbaar wegwerken.

In de hele woning

Bovendien maak je bij het BOB-in-systeem gebruik van standaard huisautomatisering, deze is geïntegreerd in de vernuftige wanden. Ook is het mogelijk wandverwarming toe te passen. BOB-in Home is een totaal wand concept voor de gehele woning en dus geschikt voor zowel dragende als niet dragende scheidingswanden.

Extra stopcontact? Geen probleem!

Door de slimme goot, die achter de verstelbare plint onzichtbaar in de muur is wegwerkt, is het mogelijk om altijd uitbreidingen te doen. Ook als de woning al bewoond is blijft het bijna kinderspel om op gebied van comfort, energie besparing, zorg of services het één en ander uit te breiden. Zaken zoals een extra stopcontact, een USB-lader, energie monitoring, een aanwezigheidssensor, een paniektoets, enz. zijn bij BOB-in altijd eenvoudig bij te plaatsen.

Meer informatie: Masterwall

Speak Your Mind

*