Natuurlijke overgang met glazen vouwwanden

Voel de warme zon en een lichte bries op je huid. Luister naar het getjilp van vogels. Ruik de geur van de zomer. Op prachtige zomerdagen met warme avonden wil je graag dichtbij de natuur leven. Ook als je in de stad woont. Voor velen is het balkon allang uitgegroeid tot de ‘tweede huiskamer’ in de open lucht met een natuurlijke overgang met glazen vouwwanden.

Natuurlijke overgang  met glazen vouwwanden

Solarlux filgrane

Vloeiende overgangen tussen de woonkamer binnen en het balkon buiten kunnen worden gerealiseerd met bijvoorbeeld vouwwanden van glas. Solarlux filgrane oplossingen kunnen eenvoudig over een grote oppervlakte worden geopend, zodat binnen en buiten één worden. En ook als de vouwwanden gesloten zijn, geven de grote glasoppervlakten een gevoel van vrijheid, met een weids uitzicht over de stad en de omgeving.

Optimaal comfort

Thermisch geïsoleerde profielen, een hoogwaardige dubbele beglazing evenals verscheidene afdichting niveaus, zorgen voor een optimaal comfort en voldoen aan de nieuwste normen en wetgeving. Stormvaste en inbraakwerende glazen vouwwanden zijn beschermd door een triple slot in het frame. Indien gewenst, kan de vouwwand worden uitgevoerd met geluidsisolerend- , zonwerend- of zelfreinigend glas.

Meer informatie: Solarlux

Speak Your Mind

*