Creëer de perfecte thuiswerkplek

Met de aanwakkerende tweede golf van de corona pandemie wordt ook de periode van thuiswerken verlengd. In de eerste maanden was het voor sommigen een hele uitdaging om thuiswerken te combineren met het lesgeven aan en bezighouden van de kinderen. Intussen zijn de scholen weer geopend en merken we de positieve kanten aan thuiswerken. Meer en meer raakt enkele dagen thuiswerken ingeburgerd. Tijd om jouw perfecte thuiswerkplek te creëren!

Berg belangrijke zaken veilig op

Creëer de perfecte thuiswerkplek

Na een dagje thuiswerken, is het natuurlijk niet de bedoeling dat papieren, aantekeningen en documenten van het werk blijven rondslingeren in huis. En we weten allemaal dat zelfs in lades ze niet altijd veilig zijn voor grijpgrage handjes. Dankzij het slimme CABLOXX sluitsysteem, sluit je op het einde van de werkdag eenvoudig jouw ladeblokje af.
Maak kennis met de voordelen van CABLOXX

Zorg voor veilige werkoppervlakken

Creëer de perfecte thuiswerkplek

Wil je een printer gemakkelijk bereikbaar maken of snel extra werkoppervlakte creëren? Dan is de tabletladestop precies wat je nodig hebt! Rust je home office uit met handige uittrektabletten die veilig vastgezet kunnen worden zodat je er zonder problemen aan kan werken. De vergrendeling klikt automatisch vast aan beide zijden als de tablet volledig uitgetrokken wordt. Zo ben je zeker van een stabiele werkruimte. Eén simpele beweging met één hand, meer is er niet nodig om de tabletlades weer in het meubel te laten verdwijnen.
Lees meer over de mogelijkheden met de tabletladestop

Breng rust in je werkomgeving

Creëer de perfecte thuiswerkplek

Op je bureau verzamel je al snel allerlei materiaal van balpennen tot post-its of kladblaadjes. Maar een georganiseerd bureau zorgt voor rust in je hoofd. Met de flexibele Cubics van Orgalux kies je zelf hoe je jouw bureau inricht en krijgt alles een vaste plaats. De melamine Cubics zijn verkrijgbaar met speciale deksels voor pennen, paperclips, post-its en meer. Zo heb je veelgebruikte items onmiddellijk bij de hand
Maak kennis met de praktische kans van Orgalux-indelingen

Speak Your Mind

*