Het leven is te kort om naar spullen te zoeken!

Een opgeruimd huis maakt iedereen gelukkig. In je drukke leven is dat echter een hele uitdaging, daarom helpen we je graag een handje! De ORGALUX lade-indelingen creëren orde en rust in elk meubel en in alle leefruimtes. Gedaan met zoeken, want alles krijgt een vaste plaats. Zo bewaar je het overzicht en heb je meer tijd voor de leuke momenten in je leven. Want het leven is te kort om naar spullen te zoeken!

Het leven is te kort om naar spullen te zoeken!

Orde past in ieder interieur

Ligt jouw bureau altijd vol boeken, kladblaadjes, balpennen en ander bureaumateriaal? Dan werk je misschien niet 100% productief. De melamine Cubics zijn meesters in het schikken, stapelen en organiseren. De bijhorende deksels hebben praktische vakverdelingen: ideaal om kantoorbenodigdheden en andere kleine voorwerpen te ordenen!

Het leven is te kort om naar spullen te zoeken!

ORGALUX in de kinderkamer

De Cubic uit zacht synthetisch vilt is ideaal voor het geruisloos opbergen en organiseren van speelgoed. De siliconen band is verkrijgbaar in verschillende kleuren en helpt bij het sorteren van het speelgoed. Geef elk kind zijn of haar eigen kleur of sorteer bijvoorbeeld Legoblokjes gemakkelijk per kleur.

ORGALUX in je hobbykamer

Voor je favoriete hobby heb je vaak heel wat spullen nodig. Verfpotjes, penselen, potloden, papieren, … Zou het niet handig zijn om gewoon een lade open te trekken en alles wat je nodig hebt, staat klaar? De modulaire lade-indelingen van ORGALUX zijn aanpasbaar aan jouw behoeftes. Zo krijgt elk voorwerp een eigen plekje.

Meer informatie: ORGALUX

Speak Your Mind

*