Kasten op maat

Kleine ruimte, schuine wanden, hoge plafonds… Het maakt niet uit hoe jouw woning er uitziet, wat belangrijk is, is dat je er lekker woont. Voldoende opbergruimte speelt daarin een grote rol. Door alle spullen, ook de losse rommeltjes een plek te geven in een kastenwand, oog een huis al snel ruimtelijk: de plek om te ontspannen en op adem te komen.

De net-niet-kast

Maar daar komen ze weer: kleine ruimte, schuine wanden, hoge plafonds… Natuurlijk valt er altijd wel ergens een kast te vinden die net past, maar er blijft vaak loze ruimte boven of naast de kast over. Een ergernis, want stofnesten zijn dol op deze plekken. Bovendien is de verleiding groot toch nog iets bovenop de kast te leggen of naast de kast te zetten. Binnen de kortste keren is zo dat heerlijk opgeruimde gevoel weer verdwenen.

Kast op maat voor elke ruimte: van inloopkast tot wasmachinekast

Kasten op maat

Een kast op maat is hier de oplossing. Een maatwerk kastenwand of inbouwkast biedt van binnen een zee aan opbergruimte en van buiten krijgen stof en rommeltjes geen kans. Er zijn kasten op maat voor elke ruimte. Of je nu een praktische oplossing wilt voor onder het schuine dak, een inloopkast wilt realiseren in de slaapkamer, een wandkast van muur tot muur wilt in de eetkamer of juist voor de bijkeuken een inbouwkast op maat zoekt waarin ook ruimte is voor de wasmachine.

Een kast die voor jou werkt

Lingen Keramiek levert unieke kasten op maat. Een opbergoplossing die de rest van jouw leven mee kan. Niet alleen wordt de kast precies pas van wand tot wand en van vloer tot plafond gemaakt, ook het kastinterieur wordt volledig afgestemd op jouw wensen. Wil je planken, roedes, lades… waar en hoeveel? Zo wordt een kast samengesteld die perfect voor jou zal werken. En mocht je over een aantal jaren toch nog iets willen veranderen aan het kastinterieur, dan kun je bij ons aanvullende lades of planken bestellen.

Ruimtewinner: de schuifdeurkast

Kasten op maat

Wil je een kastenwand in een kleine ruimte of plaats je vlakbij de kastenwand een comfortabele bank of de eettafel? Kies dan voor een schuifdeurkast. Deze kast geeft niet alleen een strak beeld, je hoeft ook geen rekening te houden met deuren die open moeten kunnen draaien. Dat levert al snel een meter extra leefruimte op. Zoek je een oplossing voor de zolderkamer, of heb je een schuine wand in de slaapkamer? Geen probleem. Ook voor deze schuine wanden kan Lingen Keramiek een prachtige schuifdeurkast leveren.

Wasmachinekast op werkhoogte

Kasten op maat

Zo’n kast op maat is ook een ideale oplossing voor de bijkeuken of de wasruimte. Onderdeel van het assortiment kasten op maat is een speciale wasmachinekast. Zie je het al voor je? Een inbouwkast met ruimte voor jouw voorraad levensmiddelen, schoonmaakmiddelen, voldoende plek voor emmers, de stofzuiger of zelfs de strijkplank en in diezelfde kastenwand is een stevige wasmachinekast verwerkt. Zo heb je letterlijk alles bij de hand, blijft de ruimte opgeruimd én als kers op de taart hoef je niet meer door de knieën om de was in de machine te stoppen: de wasmachinekast kan namelijk op werkhoogte in de kast worden verwerkt.

Bron: Lingen Keramiek

Speak Your Mind

*