Leren wandbekleding is luxe, exclusief en warm

Leren wandbekledingSoms ben je de kleur op je muur ineens zat of je ergert je steeds meer aan de vegen die niet meer weg te poetsen zijn. Als je dan toch aan de slag moet, denk dan ook eens aan leren wandbekleding. Door nieuwe ontwikkelingen in de leerlooierijen is het nu mogelijk om de schoonheid van leer ook te gebruiken op de wand. Leren wandbekleding geeft karakter aan elke ruimte thuis, maar ook in kantoren of winkels. Het geeft een heel unieke, luxe, royale en warme sfeer die zijn weerga niet kent.

Leren wandbekleding is luxe, exclusief en warm

Een blikvanger in het interieur

Een leren wand is altijd uniek en onderscheidend, het creëert een echt wauw-effect. Als bijkomend voordeel geldt dat een leren wand geluiddempend werkt. Je kunt leer toepassen op bijvoorbeeld de wand bij de openhaard of tv. Maar het kan ook op deuren of op de trap aangebracht worden. Of, voor een wat subtielere eyecatcher: een zuil bekleed met leer waarop je een mooi decoratief ornament kunt plaatsen.

Leren wandbekleding

Vijftig verschillende leren uitvoeringen

Naast dat er een bijna onbeperkte maatvoering en uitvoering geleverd en aangebracht kan worden, telt het assortiment maar liefst vijftig uitvoeringen in verschillende kleuren en structuren. Omdat leer een natuurproduct is, kan het lichte beschadigingen bevatten en dat maakt iedere wand uniek. De wandbekleding heeft een natuurlijke aniline finish gekregen wat elke “tegel” uniek van kleur en structuur maakt. Het geeft een robuuste, stoere en luxe uitstraling.

Leren wandbekleding is luxe, exclusief en warm

Verschillende verbanden

De dikte van het leer is 2mm en de “tegels” kunnen in verschillende verbanden worden aangebracht: wildverband, recht onder elkaar, halfsteens verband of zelfs volgens een individueel ontwerp. De wandbekleding wordt gemaakt uit speciaal geselecteerde leersoorten, uiteraard met respect voor het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Leren wandbekleding is luxe, exclusief en warm

Onderhoud leren wandbekleding

Ieder natuurproduct heeft onderhoud nodig om de mooie uitstraling te behouden. Leer kan periodiek behandeld worden met was om uitdroging te voorkomen. Eventuele krassen kunnen verminderd worden met hete lucht in combinatie met wrijving.

Meer informatie: Lingen Keramiek

Speak Your Mind

*