Outdoor living in het najaar

Outdoor living hoeft niet alleen voor de zomer weggelegd te zijn, ook outdoor living in het najaar en zelfs in de winter kan het perfect: koken, vrienden ontvangen, een yoga-sessie terwijl je geniet van de heerlijk frisse buitenlucht, onder een terrasoverkapping is het allemaal mogelijk. Laat bar herfstweer, regen of zelfs sneeuw je niet afschrikken, want dankzij de veelzijdigheid van je pergola en de vele opties, kun je ook nog heel het najaar ‘buiten leven’. Enkele ideeën ter inspiratie:

outdoor living in het najaar

Een buitenkeuken onder je terrasoverkapping

Ben je een echte foodie? Of wil je graag de volgende ‘Grillmaster’ worden? Je terrasoverkapping tover je zonder probleem om tot een echte outdoor keuken. Met een grillstation of mobiel kookeiland, een bar en een tuinset kom je al ver. Laat je kookkunsten de vrije loop en laat iedereen meegenieten van de heerlijke geuren van het geroosterde vlees. Zelfs voor je winterbarbecue kan je buiten aan de slag, droog en beschut onder je terrasoverkapping.

outdoor living in het najaar

Vrienden en familie ontvangen in stijl

Met een lounge set onder je terrasoverkapping heb je alles in handen om je vrienden of familieleden in stijl te ontvangen. Tover een glimlach op hun gezicht met een fantastisch diner. Maar als je écht wil scoren, demonstreer dan even de mogelijkheden van je terrasoverkapping. Bedien de terrasoverkapping vanaf je smartphone. Sluit of open de lamellen en steek de ledsfeerverlichting, verwarmings- en audiomodules aan voor extra sfeer en gezelligheid. Wedden dat je nog wekenlang ‘talk of the town’ blijft?

outdoor living in het najaar

Een kop thee in open lucht …

… en ook weer niet: laat die vier muren niet langer op je afkomen, gun jezelf wat ontspannende ‘me-time’ én een frisse neus. Een heerlijke kopje hete thee onder je terrasoverkapping lokt zelfs de hardnekkigste koukleum in het najaar naar buiten.

Lees verder: Bouw & Wonen

Speak Your Mind

*