Traprenovatie: nieuwe trap in 1 dag

Er komt een moment dat je je huis eens flink onder handen wilt nemen. Je bent bijvoorbeeld verhuisd, maar niet alles in je nieuwe huis is helemaal jouw smaak. Of je woont al jaren in hetzelfde huis en jouw smaak is in de loop van de tijd veranderd. Wanneer je budget ingrijpende veranderingen niet toelaat, kun je kiezen voor renovatie. Eerder schreven wij al over het renoveren van de keuken. Jouw oude keuken als nieuw, maar tegen veel lagere kosten. En ook het renoveren van een trap geeft je huis een stevige opknapbeurt. Bovendien: als de basis goed is, waarom zou je die dan vervangen? En je hebt al een nieuwe trap in 1 dag.

Trap wordt intensief gebruikt

De trap is een van de meest intensief gebruikte onderdelen in de woning, dagelijks wordt het loopvlak op exact dezelfde plaats zwaar belast met slijtage als logisch gevolg. Veel mensen zijn dan ook op zoek naar een product welke deze slijtage mooi wegwerkt, het intensieve gebruik kan weerstaan en er mooi uit blijft zien.

Laminaat of eiken

De overzettreden zijn verkrijgbaar in zowel laminaat als met een echte eiken toplaag. Traprenovatie laminaat is een systeem van overzettreden met een duurzame toplaag van laminaat. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren eik natuur, lichtgrijs eiken en grijs eiken. De overzettreden met een eiken toplaag zijn van hout gemaakt. Doordat de eiken toplaag onbehandeld is kun je de treden naar eigen smaak laten afwerken en lakken. 

nieuwe trap in 1 dag    nieuwe trap in 1 dag
Voor renovatie                                                                        Na renovatie

Nieuwe trap in 1 dag

De monteurs zorgen ervoor dat alle overzettreden exact op maat gemaakt worden en netjes worden gemonteerd en afgewerkt. Dit kan al binnen één dag! Maak nu vrijblijvend een afspraak met jouw dichtstbijzijnde renovatiespecialist. 

Makkelijk in onderhoud

Natuurlijk wil je je nieuwe trap schoonhouden, hiervoor is een vochtig doekje, eventueel met laminaatreiniger, voldoende. Je veegt al het stof moeiteloos van de treden en eventuele strepen op stootborden zijn ook makkelijk te verwijderen. Stofzuigen kan maar vaak is een stofdoekje veel makkelijker en veiliger voor een gerenoveerde trap. 

Meer informatie: Lifting

Speak Your Mind

*