Week van het Comfortabel Wonen 2023

_Header FB WvhCW 2023_edited-1

Hoe leuk je vakantie ook geweest is, er is niets fijner dan thuiskomen in jouw eigen comfortabele woning. Uiteindelijk kan geen hotelkamer, campingplek of bungalow tippen aan thuis. Thuis heb je alles wat je nodig hebt om je heen en voor handen. Jouw eigen inrichting is precies zoals jij het praktisch vindt. Het is dat we af en toe wat van de wereld willen zien, maar het liefste zijn we gewoon thuis. Daarom heeft het Voorlichtingsburo Wonen heeft week 37 uitgeroepen tot de Week van het Comfortabel Wonen 2023. Met volop aandacht voor alles wat het wonen comfortabel maakt.

VB_Pinterest bijzonder wonen

Bijzonder wonen

Voor iedereen is Comfortabel Wonen anders. De een woont het liefst in een strakke woning met zo min mogelijk tierlantijnen, een ander wordt juist graag omringt door weelderige decoratie of heel veel planten. Hetzelfde geldt voor de locatie waar je huis staat; midden in de stad, liever in het bos of juist aan het water. Om een beetje in de stemming te komen voor deze Week van het Comfortabel Wonen wijzen wij je graag op ons Pinterestbord “Bijzonder wonen”. Op dit bord vind je een verzameling van bijzondere huizen om in te wonen en van bijzondere plekjes op de wereld waar mensen hun huis hebben gebouwd. Huizen die door materiaalgebruik opgaan in de natuur of juist hele opvallende -zelfs een beetje rare- huizen.

Ga naar ‘Bijzonder wonen’ op Pinterest

Bijzondere architectuurWVHCW-bdbce6944fc3f91dcf482573b118aa63.jpeg

Voor architecten blijft het een sport om een spraakmakend gebouw op hun naam te kunnen zetten. Op het Pinterstbord ‘Bijzondere architectuur’ is een verzameling te vinden van architectonische hoogstandjes en inspirerende gebouwen. Bijzonder door de vorm, het gebruik van materiaal of kleur. Laat je verrassen door deze bijzondere objecten die architecten hebben gecreëerd.

Ga naar ‘Bijzondere architectuur’ op Pinterest

Speak Your Mind

*