Wooninspiratie tips voor elke ruimte in jouw woning

Bouw & Wonen.jpeg

Elke ruimte in huis is anders. Bij elke ruimte past dan ook andere decoratie of meubels. Door het gebruik van de juiste decoratie kun je een ruimte helemaal af maken. Daarnaast kun je middels verschillende decoratie items jouw persoonlijkheid in een ruimte laten spreken. Een huis is namelijk pas een thuis wanneer jij je er helemaal comfortabel voelt. Wij zochten voor jou uit hoe je decoratie kunt toepassen in elke ruimte van het huis.

Decoratie in de hal

De hal is meestal de eerste ruimte die je binnenstapt in een woning. Het is dan ook heel belangrijk om deze ruimte opgeruimd en netjes te houden. Niks zo vervelend als na een lange werkdag thuiskomen en meteen in een rommelige hal binnen te stappen. Ook is het de eerste indruk die gasten krijgen van jouw woning. Zorg dus voor de juiste inrichting van jouw hal. Plaats er een mooie kapstok voor de jassen, een sidetable en een schoenenrek. Sidetables zijn ideaal om leuke decoratie items op de plaatsen. Wanneer je voor een sidetable met lades kiest kun je er ook fijn kleine items zoals handschoenen, sjaals of mutsen in opbergen.

Decoratie in de woonkamer

De grote meubels in de woonkamer blijven vaak een heel aantal jaren staan. Daarom is het leuk om de woonkamer aan te kleden met mooie decoratie items. De meest gebruikte decoratie items in de woonkamer zijn leuke kussens en een plaid voor op de bank. Een mooi vloerkleed, wat je voor de afwisseling ook prachtig tegen de wand kunt hangen. Een aantal mooie groene planten of verse bloemen. Iets voor aan de muur zoals een schilderij. Of een mooie kandelaar voor op tafel. Wanneer je het persoonlijker wil maken is het leuk om foto’s op te hangen of neer te zetten.

Meer tips en het hele verhaal lees je verder op, Bouw & Wonen

Speak Your Mind

*