Zwart granieten trap als blikvanger

We kennen Arte als duurzame fabrikant van (natuur)stenen keukenbladen, maar het bedrijf beperkt zich niet alleen tot toepassingen in de keuken. Nuenen, de thuishaven van de beroemde schilder Vincent van Gogh, is nu ook een Arte project rijker: een zwart granieten trap.

Zwart granieten trap als blikvanger

Zwevende trap

Arte in Projecten heeft in samenwerking met Paul van der Putten Architectenbureau bij Benelux Sign Systems een supermooie zwevende trap mogen realiseren. Het bureau dat gespecialiseerd is in gevelbelettering en lichtreclame, was toe aan een nieuwe entree en ontvangstruimte. De trap is een ware blikvanger geworden. De keuze voor de kleur en het materiaal is op Black Indy gepolijst gevallen tijden een materiaalkeuze gesprek in de showroom van Arte.

Zwart granieten trap als blikvanger

Black Indy

Black Indy is een zwart graniet. Deze mooie steen is een van de grootste rijkdommen van de natuur en is letterlijk gemaakt van een plakje uit een berg. Black Indy is verkrijgbaar in leather en gepolijste afwerking. Hierdoor krijgt de trap een luxe afwerking voor een mooi harmonieus geheel.

Meer informatie: Arte

Speak Your Mind

*